ما قطعاً به گفتهی ایشان که دوست گروه متمم هم هستند، احترام ویژه میگذاریم و امیدواریم عنوان این زنگ تفریح، باعث سوء برداشت نشود. واقعیت این است که در دنیای امروز، صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان بهتر شنیده شود. روزی که صدای مردان و زنان در فرهنگ و اقتصاد و سیاست و مدیریت به یک اندازه اهمیت یافت - اهمیت یکسان الزاماً به معنای تعداد یکسان یا شرایط یکسان نیست - قطعاً چنین عناوینی نیز کمرنگ و حذف خواهند شد.
اجازه بدهید نقل قول کوتاهی هم از چارلز هندی، نویسنده کتاب خدایان مدیریت داشته باشیم. او در جایی میگوید: اینکه زنان را تنها مسئول تربیت فرزند برای دنیای فردا بدانید، فروکاستن نقش آنان در جامعهی امروزی است. اما این را هم باید بپذیریم که مادرانگی، میتواند به عنوان نقش مهم زنان در مدیریت و اقتصاد و کسب و کار باقی بماند. همچنانکه بسیاری از توصیههای مدیریت نوین نیز، میکوشد تفکر مادرانه را در میان مردان مدیر، ترویج کند.
۱- گریس موری هاپر ( Grace Murray Hopper)، مخترع زبان برنامه نویسی Cobol به عنوان اولین زبان برنامه نویسی سطح بالا (high level programming languages)
کسی که " Bug " رابه عنوان اصطلاحی رایج برای بیان مشکل برنامه نرم افزاری به دایره لغات برنامه نویسان اضافه کرد.
2-ژوزفین کوکران ( Josephine Cochrane) مخترع ماشین ظرف شویی در سال۱۸۸۷
3-آدا لاولیس(Ada Lovelace) اولین برنامه نویس کامپیوتر در جهان و طراح الگوریتم کامپیوتر
4-نانسی جانسون(Nancy Johnson) مخترع دستگاه بستنی ساز در سال ۱۸۴۳
5-فلورانس پارپارت (Florence Parpart ) مخترع یخچال برقی مدرن در سال ۱۹۱۴
6- لیتیتا گی یر(Letitia Geer) مخترع سرنگ پزشکی در سال ۱۸۹۹
7-آنا کانلی (Anna Connelly) مخترع پله اضطراری در سال ۱۸۸۷
8- مارگارت ویلکاکس (Margaret A. Wilcox) مخترع بخاری ماشین درسال ۱۸۹۳
9- الیزابت مگی (Elizabeth Magie ) مخترع بازی مونولوپی در سال ۱۹۰۴
10- شرلی جکسون (Shirley Jackson) اولین زن سیاهپوست فارغ التحصیل در مقطع دکتری از دانشگاه MIT اولین نظریه پرداز در زمینه تکنولوژی فناوری ارتباطات (Telecommunications)
.: Weblog Themes By Pichak :.